Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

For mer informasjon

eller hjelp til bestilling kontakt oss

på telefon (+47) 72 40 80 00 eller epost salg@roroshotell.no

LR_Storstuggu_bryllup1
festmeny_roros

For rause anledninger

 

Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

 

Vi har et flott chambre sèparèe med plass til 10-40 gjester. Egner seg perfekt til arrangementer som ønsker Røros hotells unike atmosfære tilbaketrukket i eget rom. Om vi ikke har ledig champre i ønsket periode har vi et stort og variert utvalg av sittegrupper der man kan sitte skjermet i hovedrestauranten. Det er også mulig å leie større lokaler til lukkede selskaper.

Ta kontakt med oss for spørsmål om pris og tilgjengelighet i kontaktskjemaet under.

 

Alle våre festmenyer inkluderer hvite duker, dekketallerkener og lysestaker i kobber.

Våre vinkelnere kommer gjerne med vinforslag til menyene slik at opplevelsen blir total.

 

Alle våre festmenyer må bestilles senest 1 uke før arrangementet, og hele gruppen må velge samme meny.

 

    Navn*

    Antall gjester

    Epost*

    Telefon

    Din forespørsel

    Selskapmenyer

    Storviglen

     

    Pepperrøkt sik fra Femundsfisk

    potetkrem, reddik, syrlig agurk og rørosrømme med dill og sennep

    (fisk, melk)

    #

    Mørbrad av reinsdyr fra Stensaas Reinsdyrslakteri

    mandelpotet, løksalat, pastinakk, gulrot, kremet morkelsaus og sprø grønnkål

    (melk)
    #

    Multemoussekake på nøttebunn

    multesaus og sjokolade

    (egg, melk, hasselnøtter)

    #

     

    740,-

    Minimum 10 personer

    (ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

    Kvernskardet

     

    Sukkersaltet Tydalsrøye

    soppuré, ristede hasselnøtter, salat og ramsløkmajones fra Galåvolden Gård

    (fisk, melk, haselnøtter, egg)
    #

    «Coeur de filet provencale»

    tørrmodnet storfe fra Røroskjøtt, rørossmør tilsmakt hvitløk, råstekt potet,

    bakte historiske tomater fra Hanasand Gård, aspargesbønner,

    bacon fra Høistad på Os og madeirasjy

    (melk)
    #

    Røros trifle

    Råkrem av egg fra Galåvolden Gård og fløte fra Rørosmeieriet,

    bringebærgele, sukkerbrød, bringebær fra Lykkja Gård og marengs

    (hvete, egg, melk)

    #

     

    740,-

    Minimum 10 personer

    (ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

    Litjskarven

     

    Kremet skogsoppsuppe

    ristet sopp, tørket elgkjøtt fra Stensaas Reinsdyrslakter og tyttebær

    (melk)

    #

    Skinnstekt røyefilet fra Tydal

    hollandaise av brunet rørossmør og eggeplommer fra Galåvolden Gård, gulrotpuré, mandelpoteter, reddik, hjertesalat og karse

    (melk, fisk, egg)

    #

    Sitronterte

    marengs av eggehviter og tjukkmjølksis med tyttebær fra Galåvolden Gård

    (egg, melk, hvete)

    #

     

    740,-

    Minimum 10 personer

    (ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)