Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

For mer informasjon

eller hjelp til bestilling kontakt oss

på telefon (+47) 72 40 80 00 eller epost salg@roroshotell.no

LR_Storstuggu_bryllup1
festmeny_roros

For rause anledninger

 

Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

 

Vi har et flott chambre sèparèe med plass til 10-40 gjester. Egner seg perfekt til arrangementer som ønsker Røros hotells unike atmosfære tilbaketrukket i eget rom. Om vi ikke har ledig champre i ønsket periode har vi et stort og variert utvalg av sittegrupper der man kan sitte skjermet i hovedrestauranten. Det er også mulig å leie større lokaler til lukkede selskaper.

Ta kontakt med oss for spørsmål om pris og tilgjengelighet i kontaktskjemaet under.

 

Alle våre festmenyer inkluderer hvite duker, dekketallerkener og lysestaker i kobber.

Våre vinkelnere kommer gjerne med vinforslag til menyene slik at opplevelsen blir total.

 

Alle våre festmenyer må bestilles senest 1 uke før arrangementet, og hele gruppen må velge samme meny.

 

Selskapmenyer

Storviglen

 

Pepperrøkt sik fra Femundsfisk

potetkrem, reddik, syrlig agurk og rørosrømme med dill og sennep

(fisk, melk)

#

Mørbrad av reinsdyr fra Stensaas Reinsdyrslakteri

mandelpotet, løksalat, pastinakk, gulrot, kremet morkelsaus og sprø grønnkål

(melk)
#

Multemoussekake på nøttebunn

multesaus og sjokolade

(egg, melk, hasselnøtter)

#

 

765,-

Minimum 10 personer

(ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

Kvernskardet

 

Sukkersaltet Tydalsrøye

soppuré, ristede hasselnøtter, salat og ramsløkmajones fra Galåvolden Gård

(fisk, melk, haselnøtter, egg)
#

«Coeur de filet provencale»

tørrmodnet storfe fra Røroskjøtt, rørossmør tilsmakt hvitløk, råstekt potet,

bakte historiske tomater fra Hanasand Gård, aspargesbønner,

bacon fra Høistad på Os og madeirasjy

(melk)
#

Røros trifle

Råkrem av egg fra Galåvolden Gård og fløte fra Rørosmeieriet,

bringebærgele, sukkerbrød, bringebær fra Lykkja Gård og marengs

(hvete, egg, melk)

#

 

765,-

Minimum 10 personer

(ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

Litjskarven

 

Kremet skogsoppsuppe

ristet sopp, tørket elgkjøtt fra Stensaas Reinsdyrslakter og tyttebær

(melk)

#

Skinnstekt røyefilet fra Tydal

hollandaise av brunet rørossmør og eggeplommer fra Galåvolden Gård, gulrotpuré, mandelpoteter, reddik, hjertesalat og karse

(melk, fisk, egg)

#

Sitronterte

marengs av eggehviter og tjukkmjølksis med tyttebær fra Galåvolden Gård

(egg, melk, hvete)

#

 

765,-

Minimum 10 personer

(ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)