Book opphold innen 31. august og få 20% når du bor tre netter eller mer. Tilbudet gjelder for opphold mellom 1. juni til 31. oktober.

For mer informasjon om sommertilbudet

eller hjelp til bestilling kontakt oss

på telefon (+47) 72 40 80 00 eller epost booking@roroshotell.no

Reserver ditt opphold før 31. august og spar 20% på opphold på tre netter eller mer, gyldig fra 1. juni til 31. oktober.

Å bo hos oss er en perfekt avslappende base for deg og dine kjære for å nyte sommerdager med familieaktiviteter. Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Doktortjønna Friluftspark, et sted for barn med mange ulike dyr og spennende aktiviteter. Vår beliggenhet er også utmerket for å utforske omgivelsene til fots eller på sykkel, med leieutstyr tilgjengelig fra Røros Guide rett ved siden av.

På varme sommerdager kan du ta en utflukt til de vakre badeplassene Gjettjønna og Storsandtjønna, en kort tur unna. Gjettjønna er i gåavstand. Etter en dag full av eventyr kan familien slappe av i vårt omfattende badeanlegg og lekeområde.

Ønsker du å booke aktiviteter, leie utstyr, eller arrangere turer gjennom Røros Guide, hjelper vi gjerne til for å sørge for at alt er klart for din ankomst. 

 Sommertilbudet inkluderer

-20% på opphold på tre netter eller mer

-Frokost

– Fri inngang til Røros Bad og Velvære

– Fri inngang til lekeland

– Gratis parkering