I vår hovedrestaurant, Bergrosa er det hver dag dekket til en nydelig frokost.

Det som ikke finnes i regionen, lages fra bunn av på hotellets kjøkken.

Åpningstider

Hver dag fra kl. 07.00 – 21.00

Kontakt oss på 91918034, eller på epost restaurant@roroshotell.no

Frokostbuffet. Foto: Rob Veldhuis

Vår Frokost

 

Mandag-fredag: kl. 07.00-10.00
Lørdag og søndag: 07.00-10.30

 

Duften av nybakt brød og og et rikt utvalg av pålegg står klart. Leverpostei, bacon, skinke og mye mer lages av vår pølsemaker, etter våre egne oppskrifter. På vårt store frokostbord finnes det noe for enhver smak.

Lokale råvarer

 

Hotellet er stolte samarbeidspartnere med Røros Meieriet og Røros Mat som er med på å løfte frem de flotte råvarene i regionen.

 

Du vil kunne smake på flere av deres produkter under ditt opphold. Alt som serveres skal være på naturens premisser. Er ikke råvarene å oppdrive i nærområdet, vektlegges alltid økologiske, nasjonale produsenter.

 

Stedet for de gode smaker og opplevelser

 

I sommer serverer vi sommerbuffet i restauranten med et utvalg av varmretter inspirert av og tilpasset sommeren. Det vil også være salat- og tilbehørsbuffet i tillegg til utvalgte passende desserter.

Sommerbuffet står fremme mellom kl 18.00 – 21.00 hver dag.

Voksen: 485 kr

Barn 4 – 15 år: halv pris

Barn 0 – 3 år: gratis

 

 

Hotellets lobbybar har matservering alle dager

fra kl. 11.00 – 22.00 (baren er åpen frem til kl. 23.00).

 

Vår store restaurant er ypperlig for bryllup og hotellet har lang erfaring med bryllupsfester og festmiddager. Bergrosa setter blant annet scenen for vårt store julebord. For mange er dette årets høydepunkt!

Chambre sèparèe

 

Vi har et flott chambre sèparèe med plass til 10-40 gjester. Egner seg perfekt til arrangementer som ønsker Røros hotells unike atmosfære tilbaketrukket i eget rom.

 

Om vi ikke har ledig champre i ønsket periode har vi et stort og variert utvalg av sittegrupper der man kan sitte skjermet i hovedrestauranten. Det er også mulig å leie større lokaler til lukkede selskaper.

 

For spørsmål om pris og booking kontakt oss på salg@roroshotell.no  / booking@roroshotell.no