Standard dobbeltrom. Foto: Rob Veldhuis

STANDARD

Røros Hotell har i alt 80 standardrom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, handicaprom og familierom. Størrelsen på rommene samt størrelsen på sengen kan variere. Alle rommene har Jensen-senger, flatskjerm, flislagte bad og gratis trådløst bredbånd.

Superiorrom

SUPERIOR

Røros Hotell har 44 superiorrom på 26 kvm, som alle er innredet med Jensen-senger, flatskjerm, flislagte bad, parkett, sittegruppe, vannkoker med kaffe/te, samt gratis trådløst bredbånd. 4 av rommene er handicaprom.

Suite

JUNIORSUITE

Røros Hotell har 4 suiter på 36 kvm med flott utsikt over Rørosvidda. Alle suitene har en unik innredning inspirert av Røros’ historie og kultur. Rommene har eget soverom, Jensen-senger, flatskjerm, flislagt bad med badekar og badekåpe, parkett, sittegruppe, balkong og trådløst bredbånd.

Bryllupssuite. Foto: Rob Veldhuis

BRYLLUPSSUITE

Røros Hotell egne brudesuite for nygifte er 48 kvm stor, og spesialinnredet med eget speil til bruden og god skapplass til brudekjolen. En moderne innredet stue, flott og stor seng med lekker belysning og sengegavl. Stilig og komfortabelt badeværelse utstyrt med gode produkter til brudeparet.

Familierom med køyseng på Røros Hotell. Foto: Tom Gustavsen

FAMILIEROM

Vi har ulike typer familierom, i alt 26 stk. Noen av rommene har med køyseng mens andre inkluderer sovesofa. Flislagte bad og gratis trådløst bredbånd.

Røros Bad og Velvære Foto: Tom Gustavsen

FASILITETER

Innendørs svømmebasseng, treningsrom, solarium, sauna, parkering, bussparkering, joggesti/-løype, sykkelutleie (på forespørsel), tur-/friluftsområde, 320 km med skiløyper, skiutleie (på forespørsel), smørerom, skibod, gratis trådløst internett, roomservice.

Familierom Røros Hotell

FAMILIEROM SUPERIOR

I 2020 fikk vi 3 helt nye rom på hotellet. Disse 3 rommene har totalt 6 sengeplasser fordelt på 2 soverom og passer ypperlig for større familier, eller om man bare ønsker bedre plass på rommet. Rommene har flatskjerm, flislagt bad, gratis trådløst bredbånd og er handicaptilpasset.