Gropa-2

Gropa er et intimt amfi med plass til 100 personer

 

Gropa ligger i nær tilknytning til Falkbergetsalen. Amfiet egner seg godt både som konferansesal, til intimutstillinger og konserter, og brukes ofte som aperitiffområde før festmiddager i Falkbergetsalen. Muligheten er mange, her er det kun fantasien som setter begrensningene. Gropa passer til mindre kurs/foredrag og kulturarrangement. Lokalet kan åpnes mot Falkbergetsalen og til foajeområdet. Egner seg også godt til utstillinger knyttet til konferanse i Falkbergetsalen.

 

 

Kreativitet uten rammer er bare et annet ord for kaos. Vi skal være kreative i vår streben etter å løse de behov, ønsker og krav som enhver gjest har. Vi skal være så kreative vi kan -innenfor rammene av den kulturen, historien og arven som har skapt oss

 

Teknisk utstyr

Lydanlegg bestående av 2 stk L-acoustics 112P
NEC projektor med enkelt kontroll system fra AMX

 

Videokonferanse / matrise

Storstuggu har mulighet til å kjøre videokonferanse i fra én av følgende saler : Falkberget, Christianus Sextus eller Kinosalen. Vi har utstyr fra Sony for å betjene dette.Via en sentral lyd- og bildematrise, distribueres videokonferansen dit den skal. Dette kan også benyttes til å sende lyd og bilde internt imellom de nevnte saler.

 

Festmiddag i Falkbergetsalen

Dette kan være stedet dere holder aperitiffen, før dørene åpnes og gjestene går inn til en festdekt Falkbergetsal. Det er også mulig å bruke lokalet til intimkonserter, og man kan også snu amfiet og bruke Gropa som scene. Les mer om våre festmenyer her

 

Storstuggu

Vårt kultur -og konferansesenter ligger vegg i vegg med hotellet, her kan du gå tørskodd fra frokostsal til møterom. Vi har konferanseverter og teknikere som hjelper deg med gjennomføringen av ditt arrangement. Våre mange møterom og fellesområder gir det beste utgangspunktet for en vellykket konferanse. Pauser og måltider oppleves som høydepunkter under et konferanseopphold, og vi anbefaler å planlegge disse i god tid. Vi er svært stolte av vårt kjøkken som henter sine råvarer direkte fra fjellet. Vårt dyktige kjøkkenteam serverer middag enten i restauranten eller i eget lokale. Vi har god erfaring med å arrangere store festmiddager i Storstuggu, noe som setter en ekstra spiss på arrangementet.