Konferanserom

Våre konferanserom i Storstuggu på Røros Hotell har plass til opp mot 600 stk

 

Vår største sal er Falkbergetsalen, egnet for store kurs, konferanser, messer, landsmøter, foredrag, konserter, teateroppsetninger, bryllup og festmiddager. Kapasitet til 400 personer i klasseromsoppsett. Ved bruk av store glass-skyveporter åpner man opp mot tilstøtende rom, som gir god plass og mulighet til vrimleområder ved blant annet messer og lignende arrangement. Mobilt amfi, full scenerigg og modulært podiesystem gjør salen fullkommen for lanseringer, opptredener, konserter eller banketter med «showtime».

Konferansesenteret Storstuggu har kapasitet til 5 paralelle seminarer à 100 personer samtidig. I tillegg har vi 17 møte -og grupperom i ulike størrelser.

     

  • 2 saler med amfi-muligheter (Falkbergetsalen med mobilt amfi og Kinosalen med fast amfi)
  • Stor fleksibilitet for Falkbergetsalen gjennom automatiserte glassvegger mot tilstøtende lokaler
  • Mulighet for innkjøring av lastebil i Falkbergetsalen
  • Modulær scene – gir scenemuligheter i alle fasonger
  • God plass – store vrimle og pausearealer
  • Dagslys i alle møte -og grupperom
  • Peisestue og kafèområde for innlagte pauser
  • Foajè og utstillingslokale

 

Christianus Sextus er en mindre konferansesal på med kapasitet opptil 120 gjester. Salen kan deles i to med en kapasitet på rundt 50 i hver del og er godt utstyrt med konferanseteknikk og videoprojektor. Egner seg også godt som aktivitetsrom

Kinosalen er fast visningssted for Røros kino med 125 stoler i amfi og med god publikumskomfort. Salen har også et sceneområde som benyttes ved foredrag/kurs og ved mindre kulturarrangement. Salen er utstyrt med konferanseteknikk, og har fast installert videoprojektor.

Gropa er et mindre lokale med fast amfi og kapasitet til rundt 100 personer. Lokalet passer til mindre kurs/foredrag og kulturarrangement og kan åpnes mot Falkbergetsalen og til foajeområdet. Godt egnet til utstillinger knyttet til konferanse i Falkbergetsalen.

Peisstuggu benyttes til pause-/vrimleområde, med mulighet for åpning inn til Falkbergetsalen. Lokalet kan også benyttes til utstillinger og presentasjoner i forbindelse med konferanser. Kan deles i flere lukkede rom med store skyveporter.

Møterommene Smeden, Stigeren og Bergmesteren er mindre møterom egnet for grupper opp til 25 personer i kinooppsett. (22 personer i klasseromsoppsett og 15 personer i U-bordsoppsett)

Grupperom For store konferanser har vi totalt 16 grupperom. Lokalene kan også benyttes til utstillinger og presentasjoner i forbindelse med konferanser.
 

På Storstuggu har vi utstyr tilgjengelig for å imøtekomme de fleste behov! Vi med samarbeider med Røros Teknikk AS